Šiam patiekalui jau reikalingas didelis karšis, geriausiai virš kilogramo ir didesnis. Karšį nuvalome, galvą paliekame, tik išimame žiaunas. Žuvį įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku ir paliekame valandai. Į kepimo skardą, kurioje bus kepama žuvis, klojame maždaug 1cm storio lapuočio medžio pagaliukus, ant kurių guldome žuvį. Pagaliukų turį būti tiek, kad žuvis niekur nesiliestu prie skardos. Keletą trumpų pagaliukų įstatome praskėtę žuvies pilvą. Tuomet įpilame vandens į skardą tiek, kad neliestu žuvies, tai yra per pagaliukų storį. Kepame apie 180-200 laipsnių karščio orkaitėje 45 minutes. Iškepusi žuvis minkšta ir sultinga, lengvai atplėšiama pirštais. Skanaus.

Atsiuntė Balčius