Komponentai:
- 1 kg kokiu nors riebesnių žuvų;
- 2 šaukštai sviesto;
- druskos, krapų.
Padažui:
- 200 g šaldytų krevečių;
- 200 gramų šviežių (virtų) ar konservuotų šparagų;
- 2 stiklines sultinio;
- 0,5 stiklinės 30% riebumo grietinės;
- 2 šaukštai sviesto, miltų ir tarkuoto fermentinio sūrio.
Žuvį išvalyti, supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti lydytu sviestų ir 25 minutes kepti orkaitėje, kurios karštumas iki 180 laipsnių.
Sultinį užvirinti, supilti grietinę ir šiuo padažu atskiestus miltus išmaišytus įkaitintame svieste. Sudėti šparagus ir atšildytas krevetes bei sūrį. Pasūdyti ir pavirti 3 minutes.
Iškepusią žuvį užpilti šituo padažu.

Atsiuntė Fifa