Komponentai:
- 1 kg nedidelių žuvų;
- 0,5 stiklinės pomidorų padažo;
- 2 šaukštai neaštrių garstyčių;
- pusės citrinos sulčių;
- 3 kiaušiniai;
- 150 miltų;
- po ¼ stiklinės sezamo sėklų, sutrintų bulvių traškučių, kukurūzų dribsnių, kapotų pistacijų;
- druskos.
Dubenyje išmaišyti pomidorų padažą, garstyčias, citrinos sultis. Žuvis išvalyti, nusausinti, iškaulėti ir pamerkti į padažą 15 minučių. Kiaušinius išplakti su dviem šaukštais vandens. Imti po 1 žuvį. Pirmiausia pavolioti miltuose, tada kiaušinių plakinyje, tada sezamo sėklose, traškučiuose, dribsniuose. Iškepti. Nuvarvinti riebalus ir sudėti ant žalių salotų lapų.

Atsiuntė Fifa