Komponentai:
-2 silkės (nesūrios),
-6 pievagrybiai,
-virtas kiaušinis,
-2 svogūnai,
-30 ml. grietinės,
-1 a. š. smulkintų petražolių,
-1 a. š. tarkuotų krienų,
-pipirų,
-druskos.

Nuvalykite ir supjaustykite pievagrybius. Susmulkinkite svogūnus ir kiaušinį. Silkę išvalykite ir pamirkykite vandenyje 1 val. Sumaišykite pievagrybius, svogūną, kiaušinį, petražoles, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Įdarykite silkę gauta mase. Aliejų sumaišykite su krienais ir šį padažą supilkite ant dviejų folijos lapų. Ant lapų sudėkite po silkę ir sandariai susukite į foliją, kad neliktų atvirų vietų. Silkę kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 25 min.

Atsiuntė flirtuotoja