Komponentai:
-100 g. miltų,
-po pusę stiklinės vandens ir pieno,
-mažas indelis konservuotų kukurūzų,
-kiaušinis,
-1 a. š. kepamųjų miltelių,
-100 g. šviežių špinatų,
-200 g. rūkytos žuvies,
-150 ml. grietinės,
-druskos,
-aliejaus.

Miltus ir kepamuosius miltelius suberkite į dubenį, tada supilkite vandenį ir pieną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Turi gautis vidutinio tirštumo blynų tešla. Į ją įmaišykite kukurūzus (be skysčio) ir susmulkinkite špinatus. 30 minučių tešlą palaikykite šaldytuve. Paskui įkaitintame aliejuje iškepkite blynus. Žuvį nulupkite, išimkite kaulus, ir supjaustykite juostelėmis. Ant kiekvieno blynelio dėkite po gabaliuką žuvies. Pagardinkite grietine.

Atsiuntė flirtuotoja