Komponentai:
-1 kg. karpis,
-1,5 stiklinės alaus,
-1 stiklinė atskiesto acto,
-1 sauja razinų,
-nutarkuota citrinos žievelė,
-3 gvazdikėliai,
-druska,
-4 šaukštai miltų,
-1 stiklinė džiūvėsėlių,
-6 kvapnieji pipirai,
-6 juodieji pipirai.

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30-40 minučių. Baigiant troškinti sudedamos razinos, tarkuota citrinos žievelė. Žuvį tinka valgyti ir kaštą, ir šaltą.

Atsiuntė flirtuotoja