Komponentai:
- 300 g išdarytos jūrų lydekos
- ryšulėlio krapų
- 1 geltonosios saldžiosios paprikos
- 1 žaliosios saldžiosios paprikos
- 4 pomidorų
- 2 porų baltujų dalių
- 2 salierų stiebų
- 2 skiltelių česnako
- 2 kubelių žuvies sultinio
- alyvų aliejaus kepimui
- 1,5 litro vandens
- 100 g sojos makaronų
- druskos, juodųjų pipirų

Krapus nuplaukite ir susmulkinkite. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, supjaustykite nedideliais kubeliais, o porus ir salierus supjaustykite griežinėliais. Pomidorus, nulupę odelę ir išėmę sėklas, supjaustykite į keturias dalis. Nuplautas, nusausintas ir supjaustytas daržoves 5 min. kepkite aliejuje. Pakepintas daržoves užpilkite vandeniu, įberkite žuvies sultinio. Viską pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 20 min. Žuvį pabarstykite druska, pipirais, smulkintais česnakais ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kartu su makaronais sudėkite į sriubą ir virkite 10 min. Prie sriubos patiekite duonos su česnaku. Skanaus!

Atsiuntė flirtuotoja