2013 m. kovo 23 d. 12:00 - 18:00 val. Kauno raj. Noreikiškėse, Universiteto g. 8a vyks kasmetinė parodą „Viskas karpių žūklei 2013“.

Parodos metu garsiausias pasaulio firmas atstovaujantys prekybininkai bei Lietuvos gamintojai pristatys 2013-ųjų metų karpinės ir dugninės žūklės įrankių bei jaukų naujienas. Visi parodos lankytojai ne tik pirmieji Lietuvoje išvys šias naujienas, bet ir turės galimybę pasisemti patirties iš stipriausių šalies karpininkų. Visas parodoje pristatomas prekes bus galima įsigyti su tokiomis nuolaidomis, kurių sezonui prasidėjus tikrai niekur kitur nerasite!

Parodos  „Viskas karpių žūklei 2013“ metu vyks lietuviško filmo apie karpius, nufilmuoto net ir po vandeniu „Karpių ABC. 2 dalis“, premjera.

Žvejokliai.lt taip pat dalyvaus šioje parodoje bei pristatys Ultimate-Vision, X2 bei ESP produkciją. Be įvairiausių karpinių smulkmenų pademonstruosime palapines, gultus, kėdes bei miegmaišius, kurias pamėgo ne tik karpininkai, bet ir vėgėlistai, stintininkai ir net turistautojai.