DAIWA
Duck Fin Liveshad

Stori, tačiau aptakios formos Daiwa guminukai su anties plaukmens formos uodegėle masalui suteikia specifinį siūbavimą traukimo metu. Guminukų spalvinimui bei akims panaudotas 3D dažymas.

 

STRIKE PRO
Finesse Grub

Gamintojų teigimu, šio modelio guminukų uodegėlės vibracijos traukimo metu yra unikalios ir 100% atkartojančios vandens gyvių judėjimą po vandeniu.

BERKLEY
Powerbait Power Worms

Nors šie guminukai buvo sukurti JAV žvejams, žvejojantiems bass'us, jie labai greitai išpopuliarėjo ir Europoje bei pasiteisino gaudant visas gėlavandenes plėšrias žuvis.

MOLIX
SS Shad

SS - Special Swimming, t.y. ypatingai plaukiantis guminukas. Pagamintas iš itin kokybiškų medžiagų ir dėl savo formos geriausiai dirba srovėje. Guminukai pritaikyti to paties gamintojo Molix Easy Wights Change galvakabliams, kurių svorius lengva kaitalioti nenumaunat nuo kablio masalo.

ECOGEAR
Rock Claw

Guminukas pagamintas iš sunkios ir greit skęstančios medžiagos, todėl nes su lenbviausiu galvakabliu jį galima užmesti labai toli.

MIKADO
Tsubame

2016 metų Mikado gamintojų naujiena su skelta uodegėle ir vidiniu holograminiu dengimu, kuris po vandeniu atspindi net ir menkiausią saulės spindulėlį.


WESTIN
Mini Teez

Šis guminukas traukiant po vandeniu juda vangiai ir subtiliai, todėl geriausiai tinka itin šaltu vandeniu arba nekibos dienomis, kai į agresyvų masalą plėšrūnai nekreipia dėmesio.

8. Storm Rip Shad
Patys gamintoja šį masalą išdidžiai vadina pagrindimių šių metų masalu visoms lydekoms, nes jį testuojant daugelio šalių vandenyse buvo pasiekti stulbinantys rezultatai. Guminuko viduje įmontuota metalinė detalė skleidžia garsų barškėjimą, o pakietinti šonkauliai ir sangri uodega - agresyvią vibraciją.