WATERWOLF HD
Povandeninė kamera

Rinkoje pasirodžiusi 2014 metais ši maža povandeninė kamera jau laimėjo gausybę apdovanojimų ir išpopuliarėjo tarp spiningautojų ir karpininkų.

Waterwolf gamintojai, Danijos įmonė Swendsen Sports, jau per pirmą mėnesį pasaulyje pardavė 20 000 kamerų!

Kamera tvirtinama tiesia ant valo virš masalo, todėl galima nufilmuoti pačius įdomiausius momentus, kai žuvis atakuoja masalą.

DEEPER
Echologas

Šio įrenginio pavadinimą mūsuose žino ne tik žvejai, bet ir Prezidentė, neseniai įteikusi apdovanojimą vyrukams, gaminantiems šį echolotą. Galime didžiuotis, kad pasaulinės sėkmės susilaukęs išmanusis echolotas buvo sugalvotas ir sukurtas Lietuvoje!

Sonaras, esantis vandeniui bei smūgiams atspariame burbule, gali būti užmetamas su meškere, įleidžiamas į eketę ar tvirtinamas prie valties.  O duomenys apie dugno reljefą, gylį ir žuvies sankaupas WiFi ryšiu transliuojami į žvejo išmaniojo telefono ekraną.

iBOBBER
Echolotas

JAV gamintojų echolotas, sukurtas šiek tiek "nusižiūrėjus" mūsiškį Deeper. Echoloto sonaras įsijungia tik prisilietus prie vandens ir gali skenuoti iki 40 metrų gylį. Duomenys Bluetooth ryšiu perduodami į žvejo išmanųjį telefoną.

FISHSPY
Povandeninė kamera

Plūdės formos kamera, turinti puikiais aerodinamines savybes, gali būti nuskraidinta gana toli nuo kranto ir filmuoti nuo paviršiaus žemyn. Į kamerą galima įstatyti SD atminties kortelę bei įrašinėti vaizdą arba transliuoti jį WiFi ryšiu į žvejo išmanųjį telefoną.

MINN KOTA ULTREX i-PILOT
Elektrinis variklis su navigacija

Šio variklio nustatymai valdomi žvejo išmaniuoju telefonu, o vairuojamas ir akseleruojamas - kojiniu pedalu, todėl žvejo rankos laisvos spiningavimui.

Pagrindinė ir unikaliausia šio elektrinio piloto funkcija: GPS pagalba jis gali plaukti iš anksto numatytų maršrutu arba sukti tikslius ratus aplink tašką GPS navigatoriuje.

 

 

SIMMS
G-4 Pro Backpack

Lengva ir tvirta kuprinė muselinikams turi lengvą aliuminį rėmą, nusegamus diržus ir patogiai atsidarančias kišenes.