1. BERKLEY
PowerBait Ripple Shad

Naujas vienų didžiausių masalų gamintojų kūrynys, sukurtas kelti didelį triukšmą po vandeniu. Unikalios formų kūnas skleidžia dideles vibracijas, o 3D akys masalui suteikia dar daugiau natūralumo ir taip vilioja plėšrūnus.

2. SPRO
Giant Flapper

Anksčiau sėkmingai naudotas lydekų ir starkių žūklei šis masalas padidėjo ir buvo adaptuotas jūrinei žūklei. Gaminamas 15 ir 20 centimetrų ilgio bei 9 skirtingų spalvų.

3. ECOGEAR
Pocket In Tackle Box

Tai ne vienas masalas, o visas minkštų ultramasalų komplektas, supakuotas į patogią ir lengvą dėžutę. Ecogear žūklės konsultantai sukomplektavo guminukus į dėžutes tiek pagal masalo formas, tiek pagal spalvas ar dydžius.

4. SAVAGEGEAR
Line Thru 3D Trout 40cm

Po milžiniškos sėkmės susilaukusio 30 cm varianto olandų gamintojai išleido naują, 40 cm, versiją. Lėtai skęstanti SS (Slow Sink) masalo versija leis dar originaliau žaisti masalu. Standartinio skendimo MS (Modern Sink) versija leis masalą greitai nuskandinti į didesnį gylį.

5. WESTIN
Hypo Teez

Šis masalas - tiksli stintos imitacija, skirta vertikaliam džigavimui.

6. RAPALA
Trigger X Minnows

Šis masalas skanus ir patrauklus visiems pasaulio plėšrūnams: tiek gėluose, tiek sūriuose vandenyse. Ilgo ir plono kūno bei įžūliai vibruojančios uodegos dėka šie guminukai tiks bet kokiomis žūklės sąlygomis.

7. JIG POWER
Diego Shad

Prancūzijos gamintojai Jig Power siekė, kad vienu guminuku galima būtų pagauti kelis plėšrūnus, todėl šio masalo medžiaga standi ir ne taip bijanti aštrių plėšrūnų dantų. Gaminama 9, 12 ir 15 cm ilgio bei 9 spalvų gamos.

8. DAM
Effzett Longhorn Shad

Specialiai sukurta starkių žūklei. Guminukai gaminami 3 ilgių: 9, 13 ir 15 cm.