HT ENTERPRISES
Arctic Fusion TX Spinning Combos


HT firma, garsėjanti kaip inovatorė kuriant poledinės žūklės įrangą, šiemet pristatė naują spiningėlio ir ritės komplektą.

Dėl ypatingo blanko spiningėlis yra itin jautrus ir lengvas. Meškerytė komplektuojama su nedidele 3 guolių rite.

FRABILL
Predator Ice Shelter


Gamintojų teigimu, ši žieminė palapinė galėtų gauti pagrindinį apdovanojimą už prabangą, tvirtumą ir mobilumą. Palapinės konstrukcija - Frabill patentuota MMS sistema. Palapinė talpina 2-3 žvejus, o jos aukštis leidžia laisvai jiems judėti viduje bei gręžti eketes.

ST CROIX
Legend Gold Ice Rods


Vieni garsiausių spiningų gamintojų St Croix nori būti ir poledinių spiningėlių gamybos lyderiais. Legend spiningėliai gaminami iš tvirto, šalčiui atsparaus anglies pluošto blanko su neoprenine rankenėle ir Pac Bay Minima žiedais.

Spiningėliai komplektuojami su itin jautriais ir kokybiškais sargeliais.

MORA ICE
Easy Auger


Šis ekonominės klasės Moros gamintojų grąžtas - labiausiai žvejų perkamas visame pasaulyje. Ypatinga peiliukų konstrukcija leidžia lengvai gręžti visų tipų ledą: tiek kietą, tiek minkštą, atlydžio metu. Peiliukai gaminami iš švediško nerūdijančio plieno.

WESTIN
W4 Winter Suit


Nors šis 2 dalių kostiumas iš pažiūros atrodo lengvas, jis 100% neperšlampamas ir vėjo neperpučiamas.

 

 

SUFIX
Invisiline Ice Flouro


Šis Sufix valas skęsta 4 kartus greičiau nei bet kokia monofilamentinė gija. Gamintojų teigimu, Invisiline valas, skirtingai nei kiti fluorokarboniniai valai, itin gerai slysta nuo ritės masalą leidžiant gilyn į eketę.

Valo sudėtyje panaudotos "hidrofobinės" medžiagos, visiškai atstumiančios vandenį ir neleidžiančios valui apledėti.

LINDY
Perch Talker


Ant grandinėlės virš kabliuko sukabinti karoliukai ir nedidelės skardelės blizgiaujant po vandeniu skleidžia intensyvius kliksėjimus, taip sudomindamos plėšrūną ne tik spalva, bet ir garsu.