STB POWERLINE
Shock Leader

Šis iš kopolimero pagamintas šoklyderio valas atitinka visus tokio tipo gijoms keliamus reikalavimus: minkštumas, smūgio sugėrimas, tvirtumas, nematomumas po vandeniu.

Gamintojų teigimu, šis šoklyderis dėvisi itin lėtai, todėl tarnaus ne vieną sezoną.

GAMMA
Edge, Touch And FC Leader Materials

Trys rūšys pavadėlinio valo, pagaminto iš 100% fluorokarbono. Dėl GAMMA gamintojų patentuotos molekulių modifikavimo proceso visi 3 pavadėliniai valai itin gerai laiko mazgus ir yra labai lankstūs bei minkšti.

DURAKING
Fadeless Line

Dėl ypatingos dažymo technologijos šio valo spalva neblunka net ir po viso sezono žvejybų.

MUSTAD
Thor Monofilament Line

Valas pagamintas iš aukščiausios klasės kopolimero. Dėl unikalios valo struktūros šis monofilamentinis valas itin atsparus trinčiai.

SPIDERWIRE
Durasilk

Iš Dyneema gijos pinta, jokia papildoma medžiaga nepadengtas valas yra labai minkštas, todėl neslopins net ir mažiausio vobleriuko darbo.

 

 

SUFIX
SFX Salt Mono

Specialiai jūrai pagamintas monofilamentinis valas. Gaminamas nuo 0,3 iki 0,6 mm diametro ir atlaikomo nuo 6 iki 20 kg svorį, todėl puikiai tinka Baltijos jūros menkių žūklei.

RELIX
Eight Sink 2 Line

Šio valo kūrimui Relix gamintojai buvo subūrę atskirą technologų komandą, kurie su užduotimi pagaminti itin greit skęstantį valą, susitvarkė kuo puikiausiai. Šis pintas 8 gijų valas suteikia galimybę net ir mažus masalus greitai nuskandinti net į labai didelius gylius.

 

DAIWA
J-Braid X8

Apvalaus skersmens Japonijoje pagamintas 8 Ultra Dyneema gijų pintas valas. Valas gaminamas skirtingų spalvų.