ABU GARCIA
Revo Rocket

9 nerūdijančio plieno guolių HPCR sistema neleis ritės mechanizmas surūdyti. Šie guoliai pagaminti taip, kad mechanizmas veiktų švelniai, nepriekaištingai ir patvariai ilgą laiką.

SAENGER
Uni Cat V-Shot 4000 Reel

Iš išorės įprastai atrodanti ritė viduje slepia aliuminio korpusą ir anglies pluošto rotorių. Todėl ritė yra itin lengva, tačiau labai galinga: maksimali rekomenduojama traukimo jėga - 14 kg. Šioje ritėje įmontuotas itin didelis valo vediklis su guoliu.

CARP ZOOM
Concord F Reel

Garsios karpinių jaukų gamintojos Carp Zoom kūrinys karpininkams: aliuminis būgnelis, lengvo grafito korpusas ir 9+1 guoliai. Ritės perdavimas - 4.1:1

RELIX
Morbid

Nuo 1000 iki 8000 dydžio gaminama ritė priderinama bet kokiai žūklei.

DRAGON
Surf Master Reel

Kaip ir dera jūrinei ritei, Surf Master viduje sukasi 8 nerūdijančio plieno guoliai. Būgnelis talpina 280 metrų 0,4 mm valo. Valo vediklis padengtas titanu, todėl yra atsparus valo trinčiai.

 

 

OKUMA
Helios SX

Helios vardas jau pažįstamas Okuma ričių fanams. Naujoji versija SX pagaminta iš C-40X anglies pluošto su viduje esančiais 8+1 nerūdijančio plienino guoliais.

DAIWA
Prorex

Tarptautinėse žūklės parodose apdovanojimų pelniusi Daiwa ritė tinka darbui su sunkiais spiningo masalais. Ritėje sumontuota Magforce stabdžio sistema.

LINEAEFFE
TS Free Spool Feeder Reel

5.2:1 perdavimo baitrunner tipo ritė pagaminta pagal visas šių laikų madas ir reikalavimus.