SCOTT FLY RODS
Meridian

Nežinia, ar bent vienas muselininkas Lietuvoje šį meškerykotį ketina įsigyti, nes Meridian muselinių kotų serija skira galingų žuvų žūklei jūroje. Kaip ir dera jūriniam įrankiui, šie kotai pasižymi savo galingumu. Ką gali žinoti, gal po kelių metų lašišas Baltijos jūroje ne tik velkiausime, bet ir gaudysime muselinėmis? ;)


DRAGON
Nano Power XT60P

Šie spiningai buvo kuriami didžiųjų lydekų ir starkių medžioklei. Kotai kieti ir itin greitos akcijos, tačiau turi labai jautrią viršūnę, galinčia signalizuoti net menkiausią žuvies prisilietimą prie masalo.

SAVAGE GEAR
Light Range Fishing Rods

Itin didelė greitos akcijos spiningų, skirtų darbui su nedideliais masalais, gama.

WESTIN
W8 Vertical Jigging Rod

Vertikalus džigavimas mūsuose tik skinasi kelią į spiningistų širdis. Tačiau jei jau ketinata pradėti starkius gaudyti būtent taip, šis įrankis - naujausias ir moderniausias rinkoje. Geriausia komplektuoti su multiplikatorine arba inercine rite.

8 RIVERS
Gauley River Series

Gamintojų teigimu, šie spiningai bene lengviausi JAV rinkoje ir sveria tik 112 gramų. Įrankio ilgis - 2,1 metro.

 

 

PREDATOR-X
Oplus Twitch & Spin And Twitch & Cast Rods

Ekonominė spiningų serija, pagaminta iš anglies ir kompozito. Puikiai tinka pradedantiesiems žvejams.

DAIWA
Infinity DF Carp Rods

Kordos įkūrėjas Danny Firebrass ir toliau tobulina savo vardinius karpinius kotus: žiedų diametras ir atstumai tarp jų išskaičiuoti taip tiksliai, kad metimo metu slystantis jais valas gautų kuo mažiau pasipriešinimo. Pačių gamintojų teigimu, su tokiais toliašaudžiais kotais Anglijoje nėra kur žvejoti ir jie skirti didiesiems Europos ežerams. Kotai gaminami 3,25 ir 3,75 lb.


SHIMANO
Tribal TX2 Rods

10-13 pėdų stilingi ir modernūs karpiniai kotai.