CARP ONLY
Red Diablo Boilies

Gamintojų teigimu, šie boiliai - geriausia duoklė Robin Red paukščių lesalo boiliams, tobulintiems net nuo 1970 metų. Šie boiliai - efektyvus raudonos spalvos jaukas, pagamintas iš kokybiškų ingredientų bei priedų: prieskonių, paprikos miltelių, sėklų, pipirų ir aliejų esencijų. .

 

NGT
Premium Liquid Booster

Labai tirštas ir PVA netirpdantis atraktorius gaminamas Bloody Halibut, Krill, Scopex, Strawberry ir Tutti Frutti bei kvapų parduodamas 50 ml buteliukuose.

DYNAMITE BAITS
The Crave Fluro Cork-Ball Pop-Ups

15mm masaliniai boiliai, išlaikantys savo plūdrumą net ir 24 valandas. Plūdrumo priežastis: boilio pagrindas - kamštinis rutuliukas su maistingo baltyminio kukulio apvalkalu. Gamintojų teigimu, masalinis apvalkalas puikiai laikosi ant kamštinio rutulioko, todėl galimą drąsiai naudoti adatą plauko pervėrimui.

BAIT FACTORY
Liquid Lunch

Vandens pagrindu gaminami sirupai, praturtinti  angliavandenių, proteinų ir atraktorių. Šiuo atraktorium galima kvėpinti tiek masalinius, tiek pašarinius boilius, sėklas ar sausą jauką ar peletes.

BAITCLOUD
Fish Attraction Products

Vandenyje tirpsančios tabletės, efektyviai viliojančios žuvį net keliais būdais:
- kvapu, kurį sukelia žuvies taukai, amino rūgštys bei natūralūs kvapai
- garsu, kuris sklinda burbuliuojant tabletei
- ryškia spalva
- judesiu, nes burbuliuojančią tabletę aplinkinės žuvys jaučia savo šonine linija.

CARP ZOOM
Hook Paste

Itin gerai ant kablio besilaikanti tešla gaminama 6 kvapų: Medaus, Vanilės, Ananaso, Česnako, Kepenų ir Aštuonkojo.

SONUBAITS
Mini Oozing Barbel And Carp Pellets

Šios granulės savo sudėtyje turi tirpių ir greit signalą paskleidžiančių ingredientų. Vos tik atsidūrusi vandenyje granulė pradeda intensyviai skleisti kvapą bei spalvos debesį.

BEHR ANGELSPORT
Trendex Carp Shells

Labai realistiškai atrodančios kriauklių ir moliuskų imitacijos, skirtos karpių žūklei. Masalai pakankamai minkšti, kad galima būtų praverti boilių adatą. Šios imitacijos yra plaukiančios, be to, dėl porėtos sandaros jas galima papildomai dipinti.