Tomas Būdas
Lietuvos karpininkų asociacijos prezidentas
Lietuvos karpininkų rinktinės kapitonas

2014-09-25, 23:01

Ryte tik prabudęs skambinu mūsų rinktinei, Remigijus su Justu naktį pasvėrė 3 karpius ir vieną savo karpį pasvėrė Andrius su Augustu. Iki vakaro kol mes išvažiavome iš sektorių, pas mūsiškius B ir C zonose niekas nepasikeitė. Na o Justas su Remigijum  visą dieną dirbo kaip užkurti. Kibimų nemažai, bet nemažai ir nutrūkimų, o kas blogiausiai, kad kaimynai olandai kaip ir atsigavo, pradėjo gaudyti stambesnius karpius, ko pasekoje matyt A zonoje krisime žemiau. Dar ir kroatai lipa ant kulnų toje pačioje zonoje. Veiksmas vyksta, nespėjame net susigaudyti kas kuriuo laiku pirmauja. Rezultatai slidūs ir nenuspėjami, nes visos komandos seka vieni kitų veiksmus, nuo ko priklauso būsimi sprendimai.

A zonoje mūsų kaimynai JAV komanda matyt dar gyvenime nėra gaudę su zigu. Labai ilgai stebėjo mūsų komandos darbą ir pagaliau ryžosi perdaryti savo sistemas ir užmesti masalą. Matėme JAV komandos pirmąjį kibimą, deja nepasikirto, bet džiaugsmo vyrai tikrai paturėjo. Tas vaizdelis man kažką labai priminė ir ne ką kitą, o mus pačius 2011 metais tame pačiame telkinyje.

Žinoma niekaip negalime suprasti kodėl neatsidaro mūsų B sektorius, mėginame įvairiausius derinius ir variantus, deja kolkas viskas veltui. Mūsų rinktinė deda visas pastangas, komunikuoja tarpusavyje betarpiškai racijomis ir telefonais, mes padedame kiek tik galime, kad tik rezultatai būtų geresni.

Faktiškai rytoj viskas spręsis, lauksime žinių visi kartu.