1. Abu Garcia Revo Beast
Pripažinta geriausia multiplikatorine rite pasaulinėje žūklės prekių parodoje EFFTEX 2014. Tvirto ir lengvo lydinio korpuso bei nerūdijančio plieno mechanizmo dėka ši ritė tarnaus ilgai bet kokiomis žvejybos sąlygomis.

 

2. DAM Quick Brani Baitcasting
Dėl itin lengvų anglies ir metalo lydinių detalių ritė sveria tik 190 g. Užmetimas su šia rite labai tolimas, o mechanizmas su aukščiausios kokybės japoniškais guoliais sukuria 7:1 perdavimą.

3. Daiwa Tatula HD
Daiwos gamintojai į šią ritę sudėjo visas naujausias savo gamykloje taikomas patentuotas technologijas:Real Four Technology, Magforce Z, Ultimate Tournament Drag, T-Wing System. Ši ritė turi gilų būgnelį, ant kurio valas gula idealiai tiesiai bei tiksliai.

4. Fladen Warbird Multiplier
Ši ritė gana didelė ir pritaikyta stambios žuvies žūklei. Warbird rites galima rinktis net kelių spalvų: mėlynos, žalios, rožinės ir oranžinės. Be to, jos gaminamos su rankenėlėmis tiek iš kairės, tiek iš dešinės pusės.

5. Shimano Curado E
Curado jau nuo 1991 metų buvo vienos sėkmingiausių Shimano multiplikatorinių ričių. Naujoji "E" versija - gerokai patobulinto mechanizmo ir dizaino modelis.

6. Okuma Magda Air Linecounter
Ši ritė sukurta jūrinei žūklei - džigavimui sunkiai galvakabliais arba velkiavimui. Svoris - 511 g.

7. Italcanna Gladiator
Ritė pagaminta iš tvirto aliuminio lydinio ir nerūdijančio plieno, todėl, pasak gamintojų, pasižymi ilgaamžiškumu.

8. Quantum Exo
Kai buvo kuriama Exo ritė, Quantum inžinieriams buvo išlektas uždavinys ją padaryti kuo lengvesnę. Dėl to pats mažiausias Exo modelis tesveria 167 g. Tokė nedidelį svorį buvo galima pasiekti tik naudojant detales iš titano.