CARP ONLY
Red Diablo Boilies

Šie boiliai pagaminti legendinio 1970 metais rinkoje pasirodžiusio Robin Red sėklų mišinio pagerbimui. Gamintojų teigimu, boilio sudėtyje rasite tik aukščiausios kokybės ingredientus: įvairius prieskonius, paprikos miltelius, įvairių rūšių sėklas ir aliejus.

 

NGT
Premium Liquid Booster

PVA netirpdantis atraktorius pilstomas į 50 mililitrų buteliukus ir gaminamas Bloody Halibut, Krill, Scopex, Strawberry bei Tutti Frutti kvapų. Tinka masalinių boilių bei PVA mišinio kvėpinimui.

DYNAMITE
Cork Ball

Tai kamštinės medžiagos rutuliukas su apvalkalu, pagamintu iš natūralių medžiagų. Boiliai gaminami 15 mm skersmens ir indelyje komplektuojami kartu su dipu.


BAIT FACTORY
Liquid Lunch

Itin stiprus ir vandenyje greit sklindantis sirupas, kurio sudėtyje daug priteinų ir kvapiųjų medžiagų. Naudojamas masalinių, pašarinių boilių bei sauso jauko kvėpinimui.

BAITCLOUD
Fish Atraction Products

Vandenyje tirpsančios tabletės, efektyviai viliojančios žuvį net keliais būdais:
- kvapu, kurį sukelia žuvies taukai, amino rūgštys bei natūralūs kvapai
- garsu, kuris sklinda burbuliuojant tabletei
- ryškia spalva
- judesiu, nes burbuliuojančią tabletę aplinkinės žuvys jaučia savo šonine linija.

CARP ZOOM
Hook Paste

Itin gerai ant kablio besilaikanti tešla gaminama 6 kvapų: Medaus, Vanilės, Ananaso, Česnako, Kepenų ir Aštuonkojo.


SONUBAITS
Mini Oozing Barbel and Carp Pellets

Šios granulės savo sudėtyje turi tirpių ir greit signalą paskleidžiančių ingredientų. Vos tik atsidūrusi vandenyje granulė pradeda intensyviai skleisti kvapą bei spalvos debesį.

KVALVIK
Bait Attractant

3 rūšių kremai, skirti menkių, otų arba lašišų priviliojimui. Kremas tepamas ant blizgės ar guminuko ir po truputį tirpdamas vilioja minėtas žuvis.